Villám McQueen távirányítós autó

Villám McQueen távirányítós autó
Szálljatok be a versenybe és nyerjétek meg Villám McQueennel a Szelep Kupát! A távirányítós autó nem csak száguldásra képes, most a kormány alakú távirányítóval különböző trükköket is végre hajthattok. Driftelés, 360 fokos fordulat és megannyi mutatvány vár Rátok, hogy kipróbáljátok azokat. Ha túl közel kerültök valamihez csak nyomjátok meg a fék gombot és nézzétek ahogy a versenyző villámgyorsan megáll. A játékot hang és füst effektek is kísérik.
Az autó 1:16-os méretaránnyal rendelkezik és 2.4GHz frekvencián működik. Az autó rendkívüli minősége elősegíti a hosszútávú játékélményt.
A játék elemmel működik (AA 4). Az elemeket megtalálod a csomagban.
A "Villám McQueen távirányítós autó" nevű játék gyártója a Dickie, főleg 7 és 13 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Dickie
inkább fiúknak
66181
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Villám McQueen távirányítós autó
Villám McQueen távirányítós autó

Villám McQueen távirányítós autó

28 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.