Violetta - Divattervező készlet

Violetta - Divattervező készlet
4 550 Ft
+91 hűségpont ajándékba - Részletek...
Disney
inkább lányoknak
27176
Alkoss egyedi divatot Violettával! A Violetta: Divattervező készlet tervezőlapokat, sablonokat tartalmaz, amikkel meg tudod tervezni saját Violetta divatodat! A sablonokat színezd ki a filctollakkal, és az elkészült mintákat díszítsd matricákkal, szalagokkal, díszítő gombokkal! A masnikkal saját pólóidat is ki tudod dekorálni, így a terveidet a valóságban is létre tudod hozni.
A Disney márkájú "Violetta - Divattervező készlet" nevű játék gyártója az IMC Toys, főleg 7 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Disney

Violetta - Divattervező készlet

Violetta - Divattervező készlet

4 550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.