Violetta divattervező stúdió

Violetta divattervező stúdió
A Violetta sorozat rajongóit biztosan lenyűgözi majd ez a kreatív divattervező készlet, mellyel megtervezhetik saját egyedi ruhakollekciójukat. Színek, formák, csillogás! Az alkotáshoz használhatnak filctollat, flittereket és csillámos gélt is, hogy még inkább feldobják a trendi darabokat. A kidekorált ruhákat aztán fel is próbálhatják a készletben található próbababára. Mérete: 35 x 26 cm.
A "Violetta divattervező stúdió" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
inkább lányoknak
63388
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Violetta divattervező stúdió
Violetta divattervező stúdió

Violetta divattervező stúdió

4 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.