Violetta - Divattervező zsebalbum

Violetta - Divattervező zsebalbum
2 490 Ft
+50 hűségpont ajándékba - Részletek...
IMC Toys
inkább lányoknak
25233
Tervezz fantasztikus ruhákat a Violetta divattervező zsebalbum segítségével! A csomagban egy spirálfüzetet találhatsz, amibe le tudod rajzolni ötleteidet, ebben segítségedre lesznek a sablonok, és a zacskóban található színes filctollak is. Tervezz ruhákat úton-útfélen, a Violetta divattervező zsebalbum a táskádban, zsebedben is kényelmesen elfér. Méretek: 11 x 17 x 2 cm.
A "Violetta - Divattervező zsebalbum" nevű játék gyártója az IMC Toys, főleg 6 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Violetta - Divattervező zsebalbum

Violetta - Divattervező zsebalbum

2 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.