2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Virágok és madárkák girland - 270 cm

Virágok és madárkák girland - 270 cm
1 090 Ft
+22 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
1 éves kor fölött
nem rendelhető
80708
Mi kell egy tavaszi vagy nyári bulihoz a frissítő üdítők és a jó hangulat mellett? Hát megfelelő dekoráció! Ez a virágokat és madarakat ábrázoló, hangulatos girland tökéletes kiegészítője lehet a bulinak. Az élénk színű, aranyosan kidolgozott alakzatok strapabíró zsinórral vannak összefűzve, így biztosan fent maradnak majd a helyükön, sőt, a füzér akár újra felhasználható a következő mulatságon!
Anyaga: fólia
Hossza: 270 cm
A "Virágok és madárkák girland - 270 cm" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 1 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Virágok és madárkák girland - 270 cm

Virágok és madárkák girland - 270 cm

1 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.