Vizes csúszda, kék-zöld, 116 cm

Vizes csúszda, kék-zöld, 116 cm
8 750 Ft
+175 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mochtoys
73824
Minden kisgyerek szereti a csúszdát, ugye ez nálatok is így van? Ez a 116 cm hosszú csúszda nagyon stabil, erős műanyagból készült, kevés helyet foglal el, könnyen összeszerelhető és szétszerelhető. Mivel a műanyag, amelyből a csúszda készül, ellenáll a napfénynek és más természeti jelenségeknek, a csúszda nemcsak otthon, hanem a szabadban is használható. Nagy melegben akár vizes csúszdaként is használható, így még gyorsabban le lehet csúszni rajta!
A csúszdát legfeljebb 25 kg súlyú gyermekek számára tervezték.
A termék mérete: 123 x 36 x 63 cm.
A "Vizes csúszda, kék-zöld, 116 cm" nevű játék gyártója a Mochtoys, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Vizes csúszda, kék-zöld, 116 cm

Vizes csúszda, kék-zöld, 116 cm

8 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.