Vörös előörs társasjáték

A Vörös Előőrsben a játékosok az elvtársakat terelgetve igyekeznek minél nagyobb saját profithoz jutni a közös javakból. Bár körönként egy-egy elvtársat mozdíthatsz meg, de sosem ugyanazt. Próbáljátok meg kis kolóniánkat méltóvá tenni a Nagy Szovjetunió nevéhez!
Munkára fel, elvtársak!
A titkos Szovjet űr küldetés célja, hogy kolonizáljuk a bolygót - bár távol vagyunk otthontól, tudjuk mi a legjobb államforma. Igyekszünk hát egy kis kommunista mennyországot létrehozni - a tökéletes állam, amely tökéletesen működik. Bár a terep új, de a feladat az ismerős, vezesd be az embereket a termelés mikéntjébe és írd be kolóniánkat a történelemkönyvekbe!
A Vörös Előőrs egy munkáslehelyezős (nyersanyag termelős) társasjáték, amelyben a célotok - a dicső Szovjetunió hírnevének éltetése mellett - minél több győzelmi pont szerzése. Az izgalmas stratégiai játék története alapján az űrversenyt az Egyesült Államok nyerte ugyan, de csak papíron. Arról ugyanis senki sem tudott, hogy a szovjetek egy titkos projekt keretein belül a Krasnaya Zarya, vagyis Vörös Hajnal űrhajót egy eddig ismeretlen, lakható bolygóra küldték, ahol kényszerleszállást kellett végrehajtania. Elvtársaink pedig leleményesek voltak, és megalapították a Vörös Előőrs nevű űrkolóniát. Mi a kolónia közigazgatásáért, felépülésért vagyunk felelősek - hogy felérjen a dicső Szovjetunió nevéhez. Tudjuk, hogy a kommunizmusban mindenki egyenlő, csak vannak egyenlőbbek. Ezek egyike vagyunk mi, játékosok, párttagok, akik az elvtársakat terelgetve, a munkamorált, közkedvet magasan tartva igyekszik a bolygó gazdaságát fejleszteni és természetesen a dicső Szovjetunió dicsőségének dicső építését folytatni!
Kit, hová, milyen munkára?
Viszont nem is olyan egyszerű úgy alakítani a dolgokat, hogy kiemelkedj a többiek közül: a munkások ugyanis közösek, mindenki irányítja őket, neked pedig meg kell találnod az adott körben azt a munkást, akivel a legnagyobb hasznot szerzed, és a hangulata sem megy mínuszba a rábízott munkától. De ha piszkosan szeretnél játszani, akkor itt a lehetőség keresztbe tenni a másiknak. Itt nem ússzátok meg a konfrontációt!
A játéktáblán 12 helyszín közül válogathatunk, vagyis válogathatnánk. Bár 6 különböző munkásunk van, egy helyszínt csak egy munkás használhat. A helyszíneken különböző akciókat hajthatunk végre, nyersanyagot termelhetünk ki, esetleg befolyásolhatjuk más munkások hangulatát. (Például a horgász előszeretettel ücsörög a tó partján, de ez nem mondható el más munkásokról.) Felmerülhet hát a kérdés, hogy miért nem küldjük akkor az ászokat a helyükre, és akkor mindenki boldog lesz, és működik a gazdaság? Nos, sajnos bizonyos napszakokban egyes helyszínek zárva vannak, másokat pedig óhatatlanul el fognak foglalni az előttünk következő játékosok.
A munkások mozgatásával befolyáskorongokat helyezhetsz le - és ha tiéd a legnagyobb befolyás egy adott munkás felett, megkapod a moráljáért járó pontszámot. De kísérd figyelemmel, hogy milyen a hangulata az adott munkásnak, hiszen attól függ, hogy milyen (plusz-mínusz) pontot kapsz.
Minden közös - így hamar lába kél...
Minden kitermelt nyersanyag a közös készletbe kerül, azonban nem csak az a lényeg, mennyi árut termelsz - legjobban akkor jársz, ha az adott nyersanyagból te szerzed meg a harmadikat, ekkor lehet ugyanis exportra küldeni - jó kis pontokért. De természetesen érthető, ha a raktárból néhány nyersanyag néha csak úgy... eltűnik magáncélokra.
A Vörös Előőrs ennél sokkal több lehetőséget rejt magában - fedezd fel ezt a különleges hangulatú világot! Fontold meg, mikor, melyik munkással és milyen akciót hajtasz végre, hiszen könnyen előfordulhat, hogy a rossz tervezés hatására az ellenfeled aratja majd le verejtékes munkánk babérjait. A játék könnyen tanulható, és szinte ugyan ilyen könnyen játszható, de a győzelemhez jó kombinációs képességre lesz szükséged!
A tapasztalt játékosok kipróbálhatják a játékot egyedi képességekkel, vagy akár szóló módban is.
Átlagos játékidő: 30-60 perc
A "Vörös előörs társasjáték" nevű játék gyártója a Reflexshop, főleg 10 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Reflexshop
10 éves kor fölött
1-3 nap
74397
8 790 Ft
A "Vörös előörs társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. július 05-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. július 05-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Vörös előörs társasjáték

Vörös előörs társasjáték

8 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.