Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Wader - 2 az 1-ben bébi autó

Wader - 2 az 1-ben bébi autó
11 990 Ft
+240 hűségpont ajándékba - Részletek...
Wader
inkább fiúknak
nem rendelhető
57875
A Wader 2 az 1-ben bébiautót a gyerekek kétféleképp tudják használni: járássegítőkét a kisautó háttámlájába kapaszkodva, vagy ráülve lábbal tudják hajtani. A kormány közepén található gombot megnyomva az autó hangot ad. Az autó ülése alatt egy játéktároló található.
Méretei: 64 x 39 x 27 cm.
A "Wader - 2 az 1-ben bébi autó" nevű játék gyártója a Wader, főleg 1 és 6 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A lengyel Wader cég Közép-Európa legismertebb műanyag játékgyártója. A gyár célja, hogy kiváló minőségű játékaikkal a gyerekek tanulását, fejlődését segítsék, így egyszerű és kreatív játékokat készítenek alap színekben. A játékaik a gyerekek kreativitását, képességeit fejlesztik, de formálják a gondolkodásukat is, miközben ösztönzi őket arra, hogy a szabadban is játszanak.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Wader

Wader - 2 az 1-ben bébi autó

Wader - 2 az 1-ben bébi autó

11 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.