Wader - 9 db-os homokozó készlet, Repcsik

Wader - 9 db-os homokozó készlet, Repcsik
2 450 Ft
+49 hűségpont ajándékba - Részletek...
Wader
inkább fiúknak
26294
Repcsik 9 db-os homokozó készlet narancssárga vödörrel, és kiegészítőkkel. A csomagban egy lapát, gereblye, négy homokozó forma, szita és egy kis vízimalom is helyet kapott a készletben. A Wader Repcsik 9 db-os homokozó készlet ideális strandra, vízpartra, de a játszótérre a homokozóba is leviheted magaddal. A kiegészítők színe eltérhet a képeken láthatótól.
A "Wader - 9 db-os homokozó készlet, Repcsik" nevű játék gyártója a Wader, főleg 2 és 5 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Wader

Wader - 9 db-os homokozó készlet, Repcsik

Wader - 9 db-os homokozó készlet, Repcsik

2 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.