Wader - Az első oktatási készletem, 3 az 1-ben

Wader - Az első oktatási készletem, 3 az 1-ben
Három készségfejlesztő segédeszköz található ebben az egy készletben, amelyek mindegyike az 1 és 3 év közötti gyermekek különböző készségeit fejleszti. A készlet egy formaválogató kockát, egy oktatótornyot és egy különleges dominó kirakót tartalmaz.
A szortírozó kocka 6 különféle színű falból áll, amelyeken kör, háromszög, rombusz, kereszt, ötszög és csillag alakú lyukak vannak a hasábok számára. Természetesen a megfelelő idomokat is tartalmazza a készlet. A falak elrendezése és a termékkel való játék megköveteli a gyermektől, hogy számos érzékszervét igénybe vegye és használja a kezét, így észrevétlenül fejlődik a kézügyesség és a logika.
A nyolc pohárból álló színes torony lehetőséget ad a kreatív és okos játékra, hiszen a poharakkal sokféleképpen lehet játszani - például tornyot felállítani vagy az egyiket a másikba tenni. Az építés során a gyermek megtanulja felismerni a színeket, megkülönböztetni a tárgyak méretét, valamint a játék javítja a koordinációt és a mozgások pontosságát.
A harmadik eszköz egy különleges dominópuzzle. A négy darab élénk színű forma egyik oldalán domború kialakítás, a másikon pedig egy megfelelő lyuk található. A kisgyermek feladata, hogy mind a négy elemet úgy manipulálja, hogy a formákat helyesen illessze a lyukakhoz. Ebben a játékban a logikus gondolkodás, a koncentráció és a memória, valamint a finom-motoros képességek edzése a legfontosabb.
A játék jó minőségű, strapabíró műanyagból készült.
A "Wader - Az első oktatási készletem, 3 az 1-ben" nevű játék gyártója a Wader, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Wader
74837
4 590 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Wader

Wader - Az első oktatási készletem, 3 az 1-ben

Wader - Az első oktatási készletem, 3 az 1-ben

4 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.