Wader - Disney homokozó szett, 3 részes

Wader - Disney homokozó szett, 3 részes
A 3 részes Disney mintával díszített homokozó szett feldobja a játékot a homokozóban, sőt, a vízparton is! Wader minőség! A szett minden eleme vastag, jó minőségű műanyagból készült. A mintát IML technológiával közvetlenül a műanyagba ágyazták, így az nem sérül meg, nem dörzsölődik, nem kopik és a napsütés hatására sem fakul. A játék a legkisebbek számára is biztonságos.
A 3 részes szettek többféle mintával kaphatóak. A feltüntetett ár egy darab szettre vonatkozik, amelyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Wader - Disney homokozó szett, 3 részes" nevű játék gyártója a Wader, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Wader
75125
1 150 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Wader

Wader - Disney homokozó szett, 3 részes

Wader - Disney homokozó szett, 3 részes

1 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.