Wader - Eco csészepiramis építőjáték - 8 db-os

2 090 Ft
+42 hűségpont ajándékba - Részletek...
Wader
1-2 munkanap
80936
Indulhat a csészetorony építés?
A Wader Eco csészepiramis építőjátékával a kicsik játékosan fejlődhetnek a finommotorika, a szem-kéz koordináció, a térbeli tájékozódóképesség és a kreativitás területén. A dobozban 8 darab különböző színű és méretű pohárka kapott helyet, amelyek - kialakításuknak köszönhetően - egyszerűen egymásra és egymásba helyezhetők, az aljukon lévő lyukacskáknak köszönhetően pedig a gyerekek akár vizet is önthetnek bele, és nézhetik, ahogy a folyadék kicsorog a csésze alján.
A készlet elemei 100%-ban újrahasznosított anyagokból készültek, így a játék jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családok számára.
A "Wader - Eco csészepiramis építőjáték - 8 db-os" nevű játék gyártója a Wader, főleg 1 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A lengyel Wader cég Közép-Európa legismertebb műanyag játékgyártója. A gyár célja, hogy kiváló minőségű játékaikkal a gyerekek tanulását, fejlődését segítsék, így egyszerű és kreatív játékokat készítenek alap színekben. A játékaik a gyerekek kreativitását, képességeit fejlesztik, de formálják a gondolkodásukat is, miközben ösztönzi őket arra, hogy a szabadban is játszanak.
A "Wader - Eco csészepiramis építőjáték - 8 db-os" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • GLS házhozszállítással akár már 2024. február 28-án, szerdán kézhez kaphatja (1.649 Ft),
  • egy közeli GLS CsomagPontban akár már 2024. február 28-án, szerdán átveheti (1.449 Ft),
  • egy közeli GLS Automatában akár már 2024. február 28-án, szerdán átveheti (1.199 Ft).
Megosztás

Ajánlott termékek

Wader

Wader - Eco csészepiramis építőjáték - 8 db-os

Wader - Eco csészepiramis építőjáték - 8 db-os

2 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.