KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Wader - Edényszett - 10 db-os

Wader - Edényszett - 10 db-os
1 890 Ft
+38 hűségpont ajándékba - Részletek...
Wader
nem rendelhető
81116
Mindenki éhes?
A Wader magas minőségű edénykészlete tökéletes kiegészítője lesz a gyerekkonyhának. A készlet 11 darabból áll: 1 db fedős serpenyő, 2 db fedős fazék és 4 db konyhai kellék (lapát, szűrőedény).
A készlet elemei gondos kidolgozásúak és biztonságosan használhatók. Az edények élelmiszerrel való érintkezésre engedélyezettek, mikrohullámú sütőben használhatók és mosogatógépben is moshatók.
A készlet kreatív gondolkodásra és kreatív játékra ösztönzi a gyerekeket, amely fejleszti a kézügyességet, gyakorolja a kézmozgást és a szem-kéz koordinációt.
A "Wader - Edényszett - 10 db-os" nevű játék gyártója a Wader, főleg 1 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A lengyel Wader cég Közép-Európa legismertebb műanyag játékgyártója. A gyár célja, hogy kiváló minőségű játékaikkal a gyerekek tanulását, fejlődését segítsék, így egyszerű és kreatív játékokat készítenek alap színekben. A játékaik a gyerekek kreativitását, képességeit fejlesztik, de formálják a gondolkodásukat is, miközben ösztönzi őket arra, hogy a szabadban is játszanak.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Wader

Wader - Edényszett - 10 db-os

Wader - Edényszett - 10 db-os

1 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.