Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Wader - Hercegnős húzós kocsi homokozó szettel

Wader - Hercegnős húzós kocsi homokozó szettel
4 490 Ft
+90 hűségpont ajándékba - Részletek...
Wader
inkább lányoknak
nem rendelhető
57873
A csomagban található egy vödör, ami váralapként is szolgálhat, egy szita, egy lapát, egy gereblye, egy lócsoló kanna és két forma is. A kellékeket egy húzós kocsin lehet tárolni, így minden egy helyen van és nem jelent problémát a játszótéri készülődés.
A húzós kocsi méretei: 25 x 59 x 23 cm.
A "Wader - Hercegnős húzós kocsi homokozó szettel" nevű játék gyártója a Wader, főleg 1 és 6 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A lengyel Wader cég Közép-Európa legismertebb műanyag játékgyártója. A gyár célja, hogy kiváló minőségű játékaikkal a gyerekek tanulását, fejlődését segítsék, így egyszerű és kreatív játékokat készítenek alap színekben. A játékaik a gyerekek kreativitását, képességeit fejlesztik, de formálják a gondolkodásukat is, miközben ösztönzi őket arra, hogy a szabadban is játszanak.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Wader

Wader - Hercegnős húzós kocsi homokozó szettel

Wader - Hercegnős húzós kocsi homokozó szettel

4 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.