Wader - Jégvarázs, vödrös homokozó szett, 5 részes

Wader - Jégvarázs, vödrös homokozó szett, 5 részes
Izgalmas játék lehetőség a Wader Jégvarázs 5 részes vödrös homokozó szettjével, ami minden Jégvarázs rajongó kisgyerek kedvence lesz! A Vödör oldalain a híres mesefilm karakterei köszönnek vissza: Elza, Anna akikkel még élvezetesebb lesz az együtt töltött idő. Vidd ki őket a játszótérre, a partra vagy akár a kertbe és építsd meg velük életed homokvárát! A homokozó játékon lévő minta különleges "In Mold Labelling" eljárással készült, amely megvédi őket a karcolásoktól, esetleges sérülésektől, illetve a víztől és a napsütéstől.
A homokozó játék szett színe eltérhet a képen látottaktól.
A "Wader - Jégvarázs, vödrös homokozó szett, 5 részes" nevű játék gyártója a Wader, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Wader
69815
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Wader - Jégvarázs, vödrös homokozó szett, 5 részes

Wader - Jégvarázs, vödrös homokozó szett, 5 részes

950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.