Wader - Közepes építőkockák, átlátszó dobozban, 132 db

Wader - Közepes építőkockák, átlátszó dobozban, 132 db
6 250 Ft
+125 hűségpont ajándékba - Részletek...
Wader
nem rendelhető
29096
132 db színes műanyag építőkocka, kisebb gyermekek számára. A kockák egy praktikus, visszazárható és átlátszó dobozba vannak csomagolva, így könnyű őket rendben tartani, a kockák kompatibilisek a többi közepes Wader építőkockákkal! Méretek: 41 x 34 x 22 cm. Wader minőség!
A "Wader - Közepes építőkockák, átlátszó dobozban, 132 db" nevű játék gyártója a Wader, főleg 1 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A lengyel Wader cég Közép-Európa legismertebb műanyag játékgyártója. A gyár célja, hogy kiváló minőségű játékaikkal a gyerekek tanulását, fejlődését segítsék, így egyszerű és kreatív játékokat készítenek alap színekben. A játékaik a gyerekek kreativitását, képességeit fejlesztik, de formálják a gondolkodásukat is, miközben ösztönzi őket arra, hogy a szabadban is játszanak.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Wader

Wader - Közepes építőkockák, átlátszó dobozban, 132 db

Wader - Közepes építőkockák, átlátszó dobozban, 132 db

6 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.