Wader - Lap építőelemek, 200 db-os

A Wader, színes puzzle hatszögek nagyszerű szórakozást nyújtanak minden kreatív kisgyermeknek. A különleges formák és a blokkok egyszerű összekapcsolása végtelen alkotást ígér majd. Legyen szó autóról, űrhajók, állatok, épületek a fantázia által bármi megépülhet. A különféle formák és a precíz kivitelezés miatt a tömbök könnyen összecsukhatók. Az egyedi illesztési rendszer megkönnyíti az elemek összekapcsolását. A puzzle elősegíti a gyermekek alap kognitív készségeit, mint a koncentráció, képzelőerő, kreativitás és logikus gondolkodás. Pozitívan befolyásolja az olyan képességeket, mint a szem-kéz koordináció, a térbeli képzelet és a kommunikációs készség. Hasznos lehet még a színek számolásának és azonosításának megtanulásában is. Fejleszti a koncentrációt, többek között tanítja a számolást, szín- és alakfelismerést, térbeli viszonyok - fent, lent, jobbra, balra, mellette fogalmakat.
A csomag 200 db építőelemet tartalmaz.
A "Wader - Lap építőelemek, 200 db-os" nevű játék gyártója a Wader, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Wader
1-3 nap
71244
3 650 Ft
A "Wader - Lap építőelemek, 200 db-os" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. december 08-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. december 08-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Wader - Lap építőelemek, 200 db-os

Wader - Lap építőelemek, 200 db-os

3 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.