Wader - Műanyag építőelemek műanyag dobozban, 180 db-os

Wader - Műanyag építőelemek műanyag dobozban, 180 db-os
4 190 Ft
+84 hűségpont ajándékba - Részletek...
Wader
75139
180 darab lapos, műanyag építőelem könnyen záródó dobozban. Az elemek számtalan módon összeilleszthetők, így a gyerekek számára mindig változatos lesz a játék, és azt építhetnek, amit csak szeretnének.
A játék remekül fejleszti a fantáziát, a kézügyességet a kreativitást, forma- és színfelismerést és a türelmet. Összeépíthető belőle állat, házikó, jármű vagy bármi más - a lehetőségeknek csakis a fantázia szab határt. Az elemek könnyen összekapcsolhatók egymással, tökéletes az óvodás korosztály számára.
Az elemek egy praktikus műanyag tartóban tárolhatóak játék után.
A "Wader - Műanyag építőelemek műanyag dobozban, 180 db-os" nevű játék gyártója a Wader, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Wader

Wader - Műanyag építőelemek műanyag dobozban, 180 db-os

Wader - Műanyag építőelemek műanyag dobozban, 180 db-os

4 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.