Wader - Négy évszak családi társasjáték

Wader - Négy évszak családi társasjáték
Tavasszal a fákat levelek és virágok borítják, a nyár gyümölcsszüretet eredményez, ősszel tarka levelek hullanak le a fákról, a tél pedig faggyal és hóval borítja őket - ez a természet életciklusa. Miért változnak az évszakok a Földön? Lehet-e 4 évszak minden éghajlaton? Honnan jön a hó? A gyerekek kíváncsiak a körülöttük lévő világra, szeretnék megismerni és sok kérdést feltenni. A legjobb, ha szórakozás közben válaszolunk rájuk. A Négy évszak társasjáték során a gyerekek megtanulják felismerni az évszakokat, az adott időszak jellemzőit, és lehetőségük van arra, hogy számos kérdést feltegyenek, amelyek alapvető fontosságúak kognitív fejlődésük szempontjából. A játék a szülőknek okot ad arra is, hogy az ökológiáról és bolygónk védelméről beszéljenek. A játékosok, színes Wader építőkockákkal fa és gyermek képekkel, valamint egy pakli kártyával játszanak majd. A játékos feladata a tornyok elrendezése úgy, hogy az adott évszakra jellemző fákat hozzon létre, és a kislány ruháit összeillessze az adott évszakkal.
A "Wader - Négy évszak családi társasjáték" nevű játék gyártója a Wader, főleg 2 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Wader
71822
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Wader - Négy évszak családi társasjáték

Wader - Négy évszak családi társasjáték

3 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.