Wader - Party World konyha szett, 31 db-os alapszett

Wader - Party World konyha szett, 31 db-os alapszett
6 450 Ft
+129 hűségpont ajándékba - Részletek...
Wader
nem rendelhető
73624
A gyerekek imádják nézni, ahogy a felnőttek a konyhában tevékenykednek, és nagyon szívesen utánozzák is őket. A Wader Party World konyha szettel ezt könnyedén megtehetik.
A csomagban található egy 42 cm magas gáztűzhely elcsavarható tekerőkkel és 2 db gázrózsával, edények, evőeszközök és további konyhai eszközök.
A szett elemeit kifejezetten a pici kezek számára fejlesztették ki. A játék fejleszti a kreativitást, a finommotorikát és megtanítja a gyerekeknek, mi micsoda a konyhában.
És mi történik, ha vége a játéknak? A "sütő rész" tárolóként is szolgál, így a szett összes eleme elfér benne, hogy a kicsi lakásokban is könnyen elférjen.
A játék jó minőségű, strapabíró műanyagból készült és a legkisebbek számára is ideális.
A "Wader - Party World konyha szett, 31 db-os alapszett" nevű játék gyártója a Wader, főleg 3 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A lengyel Wader cég Közép-Európa legismertebb műanyag játékgyártója. A gyár célja, hogy kiváló minőségű játékaikkal a gyerekek tanulását, fejlődését segítsék, így egyszerű és kreatív játékokat készítenek alap színekben. A játékaik a gyerekek kreativitását, képességeit fejlesztik, de formálják a gondolkodásukat is, miközben ösztönzi őket arra, hogy a szabadban is játszanak.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Wader

Wader - Party World konyha szett, 31 db-os alapszett

Wader - Party World konyha szett, 31 db-os alapszett

6 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.