KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Wader Play House - Rendőrállomás játékszett

Wader Play House - Rendőrállomás játékszett
10 990 Ft
+220 hűségpont ajándékba - Részletek...
Wader
inkább fiúknak
nem rendelhető
80977
Jól felszerelt rendőrállomás a Wadertől!
A Wader rendőrállomás játékszettjével a bűntények felderítéséért rajongó gyerekek eljátszhatják a legizgalmasabb akciókat és a legérdekesebb kihallgatásokat. A kétemeletes állomás nyitható ajtókkal, ablakokkal, parkolóval, fogdával, kihallgatószobával, valamint olyan elengedhetetlen játékbútorokkal felszerelt, mint az asztalok és a fotelek. A dobozban 4 rendőrjármű, köztük egy felderítőhelikopter is helyet kapott.
A csomagban 34 matrica is lapul, amelyeket a kis tulajdonosok felragaszthatnak a megfelelő helyekre, így még stílusosabbá varázsolhatják újdonsült állomásukat. A rendőrállomás tetején praktikus fogantyú található, így a gyerekek könnyedén magukkal vihetik bárhová - hiszen sohasem lehet tudni, hol lesz szükség a rend őreire.
A szett elemei lekerekített sarkokkal rendelkeznek, így biztonságosak a kicsik számára. A játék strapabíró műanyagból készült, így a gyerekek hosszú ideig élvezhetik majd a vele való játékot. A különböző történetek eljátszása és az elemek rakosgatása fejleszti a kicsik kreativitását, kommunikációs készségét, képzeletét, finommotorikáját, valamint szem-kéz koordinációját.
Webáruházunkban további Wader kisautók és játékszettek is kaphatók, így a gyerekek felépíthetik saját Wader-világukat.
A ház mérete: 37 x 30 cm
A "Wader Play House - Rendőrállomás játékszett" nevű játék gyártója a Wader, főleg 3 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A lengyel Wader cég Közép-Európa legismertebb műanyag játékgyártója. A gyár célja, hogy kiváló minőségű játékaikkal a gyerekek tanulását, fejlődését segítsék, így egyszerű és kreatív játékokat készítenek alap színekben. A játékaik a gyerekek kreativitását, képességeit fejlesztik, de formálják a gondolkodásukat is, miközben ösztönzi őket arra, hogy a szabadban is játszanak.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Wader

Wader Play House - Rendőrállomás játékszett

Wader Play House - Rendőrállomás játékszett

10 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.