Wader - Play Tracks City kórház játékszett, 4,8 m

Wader - Play Tracks City kórház játékszett, 4,8 m
Wader 3 szintes kórház autópálya szett sürgősségi járművekkel. A gyerekek egy 4,8 m-es pályát építhetnek össze, leejtőkkel, körforgalommal és helikopter leszállóval. Eljátszhatják, hogy a mentőautók, milyen gyorsasággal igyekeznek a baleseti helyszínekre vagy a kórházba. A pályát fák elhelyezésével és matricákkal színesíthetik. A járművek és az autópálya elemek strapabíró, műanyag Wader minőségi anyagból készültek.
A "Wader - Play Tracks City kórház játékszett, 4,8 m" nevű játék gyártója a Wader, főleg 1 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Wader
71250
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Wader - Play Tracks City kórház játékszett, 4,8 m

Wader - Play Tracks City kórház játékszett, 4,8 m

8 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.