Wader - Tech Truck betonkeverő, 24 cm

Wader - Tech Truck betonkeverő, 24 cm
3 450 Ft
+69 hűségpont ajándékba - Részletek...
Wader
inkább fiúknak
73187
A betonkeverő a legfiatalabbak egyik kedvenc járműve. A Tech Truck család legújabb tagja 24,5 cm hosszú, tartós, modern, valósághű megjelenésű, érdekes színekkel rendelkezik, és minden bizonnyal felkelti a legkisebbek érdeklődését és játékra ösztönzi őket .Segítségével a kis építők képesek leszállítani a rakományokat otthon és a homokozóban is.
A játék fejleszti a gyerek fantáziáját, a motoros képességet és a szem-kéz koordinációt. A termék könnyű, de tartós, időjárásnak ellenálló műanyagból készült.
A "Wader - Tech Truck betonkeverő, 24 cm" nevű játék gyártója a Wader, főleg 3 és 7 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Wader

Wader - Tech Truck betonkeverő, 24 cm

Wader - Tech Truck betonkeverő, 24 cm

3 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.