Wader - Tech Truck kosaras darus autó, 29 cm

A munkagépekért rajongó gyerekek most kipróbálhatják az építőipari és műszaki mentési csapatok munkáját ezzel a 29 cm-es kosaras darus autóval. Megismerkedhetnek a szakemberek munkájával, valamint a speciális járművek működésével. Ezt a Tech Truck emelőkosárral felszerelt darus autót a magaslati munkák során használják, mint az építkezés, energiagazdálkodás vagy a tűzoltás. A játék mozgatható talppal rendelkezik, kezelőfülkével, valamint mozgatható és kihúzható daruval, amelynek végén kosár található. A járműhöz rögzített támaszok működés közben stabilizálják és rögzíti az autót. A játék minden eleme kiváló minőségű, biztonságos, nem mérgező anyagból készült, amely ellenáll az időjárási viszonyoknak, ezért tökéletesen helytáll majd a tengerparton, otthon vagy a homokozóban. A járműnek nincsenek éles szélei vagy élei, és minden elem tartósan össze van kötve, így a játék alkalmas a legkisebb gyermekek számára is.
Mérete: 29 cm.
A "Wader - Tech Truck kosaras darus autó, 29 cm" nevű játék gyártója a Wader, főleg 1 és 6 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Wader
inkább fiúknak
1-3 nap
71259
3 090 Ft
A "Wader - Tech Truck kosaras darus autó, 29 cm" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. december 08-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. december 08-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Wader - Tech Truck kosaras darus autó, 29 cm

Wader - Tech Truck kosaras darus autó, 29 cm

3 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.