Wader - Tüske építőjáték, 110 db-os

Wader - Tüske építőjáték, 110 db-os
9 590 Ft
+192 hűségpont ajándékba - Részletek...
Wader
nem rendelhető
80942
A tüskés építőjáték generációk óta ismert és közkedvelt a gyerekek körében. Az építőelemeken apró, tompa tüskék helyezkednek el nagyon sűrűn egymás mellett, így az egyes elemek egymásba kapaszkodva tudnak összekapcsolódni.
A Wader 110 darabos tüskés építőjáték szettjének élénk színű elemeiből a kicsik bármit felépíthetnek, amit csak szeretnének, hiszen a lehetőségek tárháza végtelen. Emberfigura legyen? Házikó? Esetleg egy kisautó? Csak a képzelet szabhat határt az alkotásnak. A készlet elemei egy henger alakú dobozban kaptak helyet, így a játék végeztével praktikusan tárolhatók.
100%-ban károsanyagmentes műanyagból készült termék.
A játék fejleszti a konstruáló képességet, a szem-kéz koordinációt, a finommotorikát, a térlátást, valamint a képzeletet és a fantáziát is.
A "Wader - Tüske építőjáték, 110 db-os" nevű játék gyártója a Wader, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A lengyel Wader cég Közép-Európa legismertebb műanyag játékgyártója. A gyár célja, hogy kiváló minőségű játékaikkal a gyerekek tanulását, fejlődését segítsék, így egyszerű és kreatív játékokat készítenek alap színekben. A játékaik a gyerekek kreativitását, képességeit fejlesztik, de formálják a gondolkodásukat is, miközben ösztönzi őket arra, hogy a szabadban is játszanak.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Wader

Wader - Tüske építőjáték, 110 db-os

Wader - Tüske építőjáték, 110 db-os

9 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.