Wader - Ugorj a tetejére családi társasjáték

Wader - Ugorj a tetejére családi társasjáték
Az ugorj a tetejére társasjáték Wader építőkockákkal összehozza majd az egész családot! Anyáról az öcsire, öcsiről apára, apáról a papára, a papáról a hörcsögre, hopp! A szabályok egyszerűek, húzzatok egy kártyát, mondjatok egy családtagot és építsétek fel a tornyot a szabályok szerint. Ez a remek családi játék fejleszti a kicsik szókincsét és játékosan tanítja a különbségeket és a családtagok közötti viszonyokat. Fejleszti a gondolkodást és az ügyességet. Játékidő: 15-20 perc.
A "Wader - Ugorj a tetejére családi társasjáték" nevű játék gyártója a Wader, főleg 2 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Wader
71782
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Wader - Ugorj a tetejére családi társasjáték

Wader - Ugorj a tetejére családi társasjáték

3 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.