World of Tanks társasjáték

World of Tanks társasjáték
A World of Tanks taktikai társasjátékot az egyik legnépszerűbb online játék, A World of Tanks ihlette. Számos lehetőséget kínál stratégiatervezésre, a memória edzésére, valamint rengeteg izgalmat tartogat a játékmenet. Lehet egyedül játszani szóló módban, csapatban többféleképpen, és létezik egy családi szabályverzió is. A játék célja megadott számú győzelmi pont megszerzése.
A tankok és helyszínek képei az eredeti World of Tanks játékból származnak és rendelkeznek a játék licencével. Minden jármű olyan valóban létező harckocsit ábrázol, amelyet a második világháború alatt terveztek vagy részt vettek az akkor zajló csatákban.
Minden játékban található egy online játékban használható kód is.
A társasjáték magyar nyelvű.
A "World of Tanks társasjáték" nevű játék gyártója a TM Toys, főleg 3 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
TM Toys
inkább fiúknak
3 éves kor fölött
72007
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

World of Tanks társasjáték

World of Tanks társasjáték

7 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.