WOW - Vészhelyzet multiszett

WOW - Vészhelyzet multiszett
9 290 Ft
+186 hűségpont ajándékba - Részletek...
WOW
27407
Mentsd meg a várost ezzel a 3 az 1-ben vészhelyzet multiszettel! Kombináld a motorizált és a tologatós játékokat, ez a fantasztikus szett kiváló a kisfiúk és kislányok számára, könnyen megszeretteti velük a mentők, rendőrök, tűzoltók világát, felkelti érdeklődésüket. Használd a figura kezét, nyomd meg a gombot, nyisd ki a mentő tetejét. A figurák kényelmesen elférnek a nekik kialakított ülésben. A Vészhelyzet multiszett egy 11 darabból álló készlet, melyben 8 figura található. A játékok nem elemmel működnek. Csomagolási méretek: 50 x 31 x 13 cm.
A WOW márkájú "WOW - Vészhelyzet multiszett" nevű játékot főleg 2 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

WOW

WOW - Vészhelyzet multiszett

WOW - Vészhelyzet multiszett

9 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.