Xalapa társasjáték

Xalapa társasjáték
A törzsek sámánjai összegyűlnek szokásos éves gyűlésükre, ám ezáltal valami különleges történik. Az első éjszakán a sámánoknak közös látomása támad: mindenkinek megjelenik egy orákulum, aki hosszú aszályt jósol. Minden törzs veszélybe került! Csak a legjobb sámán képes megakadályozni az aszályt. Hogy kiderüljön, ki a legjobb sámán, az orákulum próbák alá veti a jelentkezőket: meg kell találniuk a varázsjeleket, és az orákulum szabályai szerint varázskövekkel kell lefedniük őket. A Xalapa társasjáték játékosai sámánbőrbe bújva próbálnak megfelelni az orákulum kihívásainak. Csak az a sámán akadályozhatja meg a törzseket fenyegető aszályt, aki a hétnapos próbatétel alatt a legjobban teljesít.
A "Xalapa társasjáték" nevű játék gyártója a Huch and Friends, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Huch and Friends
8 éves kor fölött
29143
7 450 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Xalapa társasjáték

Xalapa társasjáték

7 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.