KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Xalapa társasjáték

Xalapa társasjáték
7 450 Ft
+149 hűségpont ajándékba - Részletek...
Huch and Friends
8 éves kor fölött
nem rendelhető
29143
A törzsek sámánjai összegyűlnek szokásos éves gyűlésükre, ám ezáltal valami különleges történik. Az első éjszakán a sámánoknak közös látomása támad: mindenkinek megjelenik egy orákulum, aki hosszú aszályt jósol. Minden törzs veszélybe került! Csak a legjobb sámán képes megakadályozni az aszályt. Hogy kiderüljön, ki a legjobb sámán, az orákulum próbák alá veti a jelentkezőket: meg kell találniuk a varázsjeleket, és az orákulum szabályai szerint varázskövekkel kell lefedniük őket. A Xalapa társasjáték játékosai sámánbőrbe bújva próbálnak megfelelni az orákulum kihívásainak. Csak az a sámán akadályozhatja meg a törzseket fenyegető aszályt, aki a hétnapos próbatétel alatt a legjobban teljesít.
A "Xalapa társasjáték" nevű játék gyártója a Huch and Friends, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Xalapa társasjáték

Xalapa társasjáték

7 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.