Xshot Xcess szivacslövő és koronglövő pisztoly

Xshot Xcess szivacslövő és koronglövő pisztoly
6 390 Ft
+128 hűségpont ajándékba - Részletek...
X-Shot
inkább fiúknak
26895
Xshot Xcess szivacslövő és koronglövő pisztoly, mely egy közepes méretű Xshot játékfegyver, ami műanyagból készült, sárga, kék, narancssárga színek felhasználásával. A készletben 8 db korong és 12 db szivacslövedék is tartozik, melyeket akár 17 méteres távolságra is ellőhetsz. A betöltött szivacslövedéket a ravasz meghúzásával tudod kilőni, míg a korongot a fegyver hátulján található kar hátrahúzásával tudsz betölteni. Az Xshot fegyverek kompatibilisek más gyártóktól származó szivacslőszerekkel is.
Tartozékok: 8 db korong, 12 db szivacslövedék
A X-Shot márkájú "Xshot Xcess szivacslövő és koronglövő pisztoly" nevű játék gyártója a Zuru, főleg 8 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

X-Shot

Xshot Xcess szivacslövő és koronglövő pisztoly

Xshot Xcess szivacslövő és koronglövő pisztoly

6 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.