Xtreme Bots - Robbie az okos robot

Xtreme Bots - Robbie az okos robot
A fiúk beprogramozhatják saját okos robotjukat, aki reagálni fog a körülötte lévő eseményekre. Több, mint 50 -féle programozható funkciója a robotnak, pl megtanítható különböző arckifejezésekre vagy mozgásokra de táncra is tud perdülni. A robot infra távirányítással és usb töltővel működik. Hatótávolsága: 5 m. Magassága: 27,5 cm. A játék 2 x 1,5 V AA elemmel működik, amit a csomagolás nem tartalmaz.
A "Xtreme Bots - Robbie az okos robot" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 5 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
inkább fiúknak
61889
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Xtreme Bots - Robbie az okos robot
Xtreme Bots - Robbie az okos robot

Xtreme Bots - Robbie az okos robot

12 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.