Yogurtinis piccolini baba - Papaya Panna

Yogurtinis piccolini baba - Papaya Panna
1 090 Ft
+22 hűségpont ajándékba - Részletek...
Yogurtinis
24684
A különleges joghurt mini baba nem csak bájos, hanem még gyümölcs illatot is áraszt magából. A joghurtos tárolódoboz felnyitása után azonnal érezheted a kellemes illatot, ami aztán az egész játék alatt érezhető lesz.
A mini Papaya Panna baba papaja illatú, azonban a sorozatban összesen 12 különböző illatú babát szerezhetsz be. Ismerj meg minél többet közülük és válaszd ki kedvenc gyümölcsöd!
A Yogurtinis márkájú "Yogurtinis piccolini baba - Papaya Panna" nevű játékot főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Yogurtinis

Yogurtinis piccolini baba - Papaya Panna

Yogurtinis piccolini baba - Papaya Panna

1 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.