Zelfs - Catsby figura

Zelfs - Catsby figura
Catsby a mágikus kék, lila csíkokkal elf a te szeretni való Zelfed! Catsby kreatív és mindig lesben áll, amikor azt gondolnád, hogy alszik akkor is ébren van! Titokzatos holdfényes estéken, Catbsy együtt mókázik Zardénia varázslatos kertjében a többi kicsi Zelffel! Légy részese te is játékuknak és gyűjtsd össze mindegyik jó barátot! Különleges képessége: Titokzatosság Oldd meg magad! Catsby Zelf haja kék-lila és izgalmas frizurákat készíthetsz belőle! Ehhez segítségedre lesznek a műhajas csattok és a fésűje!
Zelf méret: kb. 20 cm.

A "Zelfs - Catsby figura" nevű játék gyártója az Epee, főleg 5 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Epee
inkább lányoknak
28902
2 750 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Zelfs - Catsby figura

Zelfs - Catsby figura

2 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.