Zelfs - Színezhető és díszíthető Zelf

Zelfs - Színezhető és díszíthető Zelf
Szeretnél te is egy saját Zelfet? A nagy méretű fehér Zelfet, saját ízlésednek megfelelően díszítheted filctollal és matricákkal! A titokzatos holdfényes estéken, együtt mókáznak Zardénia varázslatos kertjében a kicsi Zelfek! Légy részese te is játékuknak és készítsd el saját, egyedi Zelfedet! A Színezhető Mega Zelf haja szivárvány színű és izgalmas frizurák készíthetőek belőle!
Zelf méret: kb. 30 cm.
A "Zelfs - Színezhető és díszíthető Zelf" nevű játék gyártója az Epee, főleg 5 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Epee
inkább lányoknak
28912
6 950 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Zelfs - Színezhető és díszíthető Zelf

Zelfs - Színezhető és díszíthető Zelf

6 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.