Zelfs - Színezhető és díszíthető Zelf

Zelfs - Színezhető és díszíthető Zelf
6 950 Ft
+139 hűségpont ajándékba - Részletek...
Epee
inkább lányoknak
nem rendelhető
28912
Szeretnél te is egy saját Zelfet? A nagy méretű fehér Zelfet, saját ízlésednek megfelelően díszítheted filctollal és matricákkal! A titokzatos holdfényes estéken, együtt mókáznak Zardénia varázslatos kertjében a kicsi Zelfek! Légy részese te is játékuknak és készítsd el saját, egyedi Zelfedet! A Színezhető Mega Zelf haja szivárvány színű és izgalmas frizurák készíthetőek belőle!
Zelf méret: kb. 30 cm.
A "Zelfs - Színezhető és díszíthető Zelf" nevű játék gyártója az Epee, főleg 5 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Epee

Zelfs - Színezhető és díszíthető Zelf

Zelfs - Színezhető és díszíthető Zelf

6 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.