KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Zenélő emlékkönyv tükörrel és lakattal - virág mintás

Zenélő emlékkönyv tükörrel és lakattal - virág mintás
1 150 Ft
+23 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
27965
Jegyezd fel gondolataidat, legkedvesebb emlékeidet a Zenélő emlékkönyv tükörrel és lakattal - virág mintás naplóba! A könyv lakattal záródik, aminek kulcsát a csomagban találhatod, egy pótkulccsal együtt! Az emlékkönyvbe akár naplót is vezethetsz, a díszdoboz mágnessel záródik, és az elején egy fényképtartó is helyet kapott. A díszdoboz tartalmaz még egy tükröt, és kinyitáskor zenélni kezd.
Méretek: 17 x 13 x 4,5 cm.
A "Zenélő emlékkönyv tükörrel és lakattal - virág mintás" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 6 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Zenélő emlékkönyv tükörrel és lakattal - virág mintás

Zenélő emlékkönyv tükörrel és lakattal - virág mintás

1 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.