Zenélő felhúzós bébijáték - csillag

Zenélő felhúzós bébijáték - csillag
2 890 Ft
+58 hűségpont ajándékba - Részletek...
Simba
3 éves kor alatt
24722
Az aranyos Zenélő csillag felhúzós bébijáték egy sárga színű, mosolygós csillagot ábrázol, egyik arcán mosolyog, a másikon békésen alszik, kék sapkában. Ha meghúzzuk a zsinórt, kedves altatódalt hallat, a termék tetején egy akasztó is megbújik, így könnyen ráakaszthatjuk a kiságyra. A játék puha plüssből készült, segít gyermeked tapintó- és hallóérzékének fejlesztésében és az első motorikus képességek elsajátításában. A zenélő csillag felhúzós bébijáték mérete: 19 x 19 x 5 cm.
A "Zenélő felhúzós bébijáték - csillag" nevű játék gyártója a Simba, főleg 3 éves kor alatti gyermekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Simba

Zenélő felhúzós bébijáték - csillag

Zenélő felhúzós bébijáték - csillag

2 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.