Zenélő póni fénnyel és hanggal

Az aranyos zenélő póni garantált szórakozást ígér a gyerekeknek. Játék közben a kicsik számtalan készsége fejlődik, a póni fejleszti például a vizuális és auditív észlelést, valamint a végtagok mozgatásának képességét, hozzájárul a finommotorikus mozgás finomításához és részt vesz az agyi működés fejlesztésében. A póni elején egy csörgő-zörgő, műanyag gyöngyökkel töltött buborék található, farkincáján pedig egy kicsi golyóvezető játék. Oldalán formabedobó játék, hátán pedig egy színes xilofon kapott helyet, melyeknek ütői a póni hasán vannak. A sörényen lévő különböző gombok, különböző funkciókat rejtenek. Felső gomb: dalocska, középső: repülő, hajó, autó hangok, a legalsó: pónihangok. 18 hónapos kortól ajánljuk. Mérete: 31 x 11 x 26 cm.
A "Zenélő póni fénnyel és hanggal" nevű játék gyártója a Yixing Toys, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Yixing Toys
1-3 nap
66952
5 390 Ft
A "Zenélő póni fénnyel és hanggal" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. április 16-án, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. április 16-án, pénteken átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Zenélő póni fénnyel és hanggal
5 390 Ft
KOSÁRBA!Zenélő póni fénnyel és hanggal

Zenélő póni fénnyel és hanggal

5 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.