Zhu Zhu Ponies - Bonnie póni

Zhu Zhu Ponies - Bonnie póni
Bonnie, a fehér-lila póni állandóan szerelmes, de Zhu Zhu Ponies társainak sem árulja el, kiről is van szó. Szeret sokat álmodozni, folyton szerelmére gondol. Nyomd meg a hasán a gombot és Bonnie mókás pónihangokat hallat. A Zhu Zhu Ponies készlet tartalmaz egy fésűt, és két kis csatot is. A játék 2 db AAA vékony ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. Méret: 12 cm.
A Zhu Zhu Pets márkájú "Zhu Zhu Ponies - Bonnie póni" nevű játékot főleg 4 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
inkább lányoknak
16259
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Zhu Zhu Ponies - Bonnie póni
Zhu Zhu Ponies - Bonnie póni

Zhu Zhu Ponies - Bonnie póni

4 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2018. – A játék-webáruház.