Zingo! - Hány óra? társasjáték

Zingo! - Hány óra? társasjáték
5 490 Ft
+110 hűségpont ajándékba - Részletek...
Thinkfun
nem rendelhető
28737
Az izgalmas Zingo! - Hány óra? társasjáték, nem csak szórakoztató, de a játék közben meg tudod tanulni a hagyományos és digitális óra leolvasását is, illetve edzheted memóriádat és koncentráló képességedet! A lendületes, interaktív játékban két nehézségi szint választható, ami lehetőséget ad arra, hogy a gyerekek egyszerűen meg tudják tanulni: Hány óra van?
A "Zingo! - Hány óra? társasjáték" nevű játék gyártója a Thinkfun, főleg 5 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Zingo! - Hány óra? társasjáték

Zingo! - Hány óra? társasjáték

5 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.