Zoobles - Magic Mansion átalakítható házikó

A Zooble Magic Mansion egy többféleképpen átalakítható játékház, amelyben a különböző Zooble figurák nagyszerű kalandokat élhetnek át. A házikó három különböző helyiségből és egy csúszdából áll, amelyek a gyermek kedve szerint alakíthatók, de ez még nem minden: az egyes szobákat is variálhatjuk, így összesen hat helyiséget rendezhetünk be! Egyszerűen csak meg kell fordítani a kádat, hogy ággyá alakuljon! Építhető emeletes ház, de akár egymás mellett is elhelyezhetők a szobák.
A csomag tartalmaz még egy szintén átalakuló Zooble Z-Girl figurát is, akinek elég megnyomni a buksiját, és máris golyóvá változik, de kényelmesen elfér a házban a többi, külön kapható és gyűjtető Zooble figura is, hogy még érdekesebb és vidámabb legyen a játék.
A "Zoobles - Magic Mansion átalakítható házikó" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 5 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
inkább lányoknak
1-3 nap
70528
9 990 Ft
A "Zoobles - Magic Mansion átalakítható házikó" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. október 21-én, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. október 21-én, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Zoobles - Magic Mansion átalakítható házikó

Zoobles - Magic Mansion átalakítható házikó

9 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.