Zoobles - Z-girl szett játéktérrel - Bam Bop

Zoobles - Z-girl szett játéktérrel - Bam Bop
3 950 Ft
+79 hűségpont ajándékba - Részletek...
Zoobles
inkább lányoknak
5 éves kor fölött
71956
A Zoobles figurák egy távoli szigeten élnek. Egytől egyig imádni való kis teremtmények, akik mindig csak játszani akarnak. De vigyázat! Sosem tudni, hogy mikor váltanak alakot, ugyanis a Zoobles figurák egyik pillanatról a másikra képesek átváltozni apró gömbökké.
A csomag egy darab Bam Bop Z-Girl figurát, egy hozzá tartozó, összecsukható játékteret és egy gyűjtőlapot tartalmaz, amelyen a gyerek figyelemmel követheti, melyik figurák hiányoznak még a gyűjteményből.
A termék mérete: 7 x 15 x 20 cm.
A Zoobles márkájú "Zoobles - Z-girl szett játéktérrel - Bam Bop" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 5 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Zoobles

Zoobles - Z-girl szett játéktérrel - Bam Bop

Zoobles - Z-girl szett játéktérrel - Bam Bop

3 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.