Zooloretto - Goodie Box kiegészítő

Zooloretto - Goodie Box kiegészítő
2 250 Ft
+45 hűségpont ajándékba - Részletek...
Abacus Spiele
27239
A Zooloretto társasjáték már 5 éve nagyon népszerű! A Zooloretto - Goodie Box kiegészítő egy újabb kifutót, egy betétkönyvet és egy állatkerti részt tartalmaz a Zooloretto társasjátékhoz, de ne feledkezzünk meg az Aquaretto társasjátékról sem, mert ebben a csomagban ehhez a társashoz is jár két kiegészítő! A kiegészítőhöz szükséges a Zooloretto vagy az Aquaretto, esetleg mindkét társasjáték megléte.
A "Zooloretto - Goodie Box kiegészítő" nevű játék gyártója az Abacus Spiele, főleg 8 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Zooloretto - Goodie Box kiegészítő

Zooloretto - Goodie Box kiegészítő

2 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.