KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Zselés gyertyakészítő készlet

Zselés gyertyakészítő készlet
5 090 Ft
+102 hűségpont ajándékba - Részletek...
Joustra
inkább lányoknak
nem rendelhető
28159
A Zselés gyertyakészítő szett segítségével gyönyörű, színes gyertyákat tudsz kreálni. Először is meg kell olvasztani a zselét, hogy folyékonnyá váljon. Az átlátszó folyékony masszát kedvedre színezheted a zsírkréták segítségével. Sőt még még csillámport is szórhatsz bele, ezzel még hangulatosabbá varázsolva egyedi gyertyádat! Ezek után már csak bele kell öntened az általad kiválasztott formába, kanócot helyezni bele és megvárni, amíg megdermed!
Tartozékok: 1 csomag kocsonyás gyertyaalap, 4 db edényforma, 4 db öntőforma, 2 db csillámpor, 6 db zsírkréta.
A "Zselés gyertyakészítő készlet" nevű játék gyártója a Joustra, főleg 8 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Zselés gyertyakészítő készlet

Zselés gyertyakészítő készlet

5 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.