Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Zsugor művészet - ékszerek

Zsugor művészet - ékszerek
750 Ft
+15 hűségpont ajándékba - Részletek...
Creative Kids
inkább lányoknak
nem rendelhető
27926
Készíts magadnak menő medálokat, ékszereket! A Zsugor művészet - ékszerek készletben fóliát találhatsz, amiket ki kell színezni. A fóliákat a sablon segítségével meg tudod rajzolni, és ha elkészült a nagy mű, akkor sütőben rövid idő alatt összezsugorodik, és már el is készült a medál, amit kedven karkötődre, nyakláncodra tudsz akasztani.
Tartozékok: 1 ív zsugorfólia, 1 ív minta sablon, 2 db filctoll, 1 db zsinór nyaklánchoz.
A "Zsugor művészet - ékszerek" nevű játék gyártója a Creative Kids, főleg 6 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Zsugor művészet - ékszerek

Zsugor művészet - ékszerek

750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.