Batman mozifilm - Batmobile RC távirányítós autó

Batman mozifilm - Batmobile RC távirányítós autó
10 950 Ft
+219 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
4 éves kor fölött
72516
Az új Batman mozifilm elhozza a DC szuperhősök izgalmas világát a rajongók számára! Alkoss akció dús történeteket a fantáziád segítségével és hozz létre saját univerzumot.
A távirányítós Batmobile-al bejárhatjátok egész Gotham City-t, akárcsak a filmben. Az 1:15 méretarányú, fekete autó filmhez hű megjelenésével hozza el az élményt. Távirányítása egyszerű, bármilyen irányba irányítható a 2,4 GHz-es joystick vezérlővel. Maximális hatótávolsága kb. 60 méter.
A "Batman mozifilm - Batmobile RC távirányítós autó" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 4 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Spin Master

Batman mozifilm - Batmobile RC távirányítós autó

Batman mozifilm - Batmobile RC távirányítós autó

10 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.