Batman - Tech Defender átalakuló Batmobil, 10 cm-es figurával

A Tech Defender Batmobil segítségével bárki és bármi megmenthető. Ha baj van Gotham Cityben, csak harci módba kell kapcsolni a Batmobilt a pilótafülke ajtajának lenyomásával. Hopp! Így már láthatóvá is válik a rakétavető, amely valóban ki is lövi a töltetet. Ha pedig inkább a lopakodó módra lenne szükség, elé megnyomni még egyszer a pilótafülke ajtaját.
A jármű kompatibilis a 10 cm nagyságú Batman akciófigurákkal, a csomagban található figurát könnyedén be lehet ültetni a volán mögé.
A "Batman - Tech Defender átalakuló Batmobil, 10 cm-es figurával" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 4 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
inkább fiúknak
4 éves kor fölött
1-3 nap
70450
10 990 Ft
A "Batman - Tech Defender átalakuló Batmobil, 10 cm-es figurával" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. október 26-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. október 26-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Batman - Tech Defender átalakuló Batmobil, 10 cm-es figurával

Batman - Tech Defender átalakuló Batmobil, 10 cm-es figurával

10 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.