DC Comics - Cyborg akciófigura, 30 cm

DC Comics - Cyborg akciófigura, 30 cm
6 250 Ft
+125 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
nem rendelhető
79161
A DC Igazság Ligája-rajongók most eljátszhatják a legújabb szuperhőskalandokat a csomagban található Victor Stone, azaz Cyborg figurával. A részletgazdagon kidolgozott figura díszítése (szürke öltözék) a képregények világát idézi. A mechanikus elemekkel kipótolt, szuperképességekkel rendelkező akciófigura 11 ponton mozgatható, így a gyerekek még valósághűbb pozíciókba állíthatják be a karaktert, és újrajátszhatják a már ismert jeleneteket, de akár új történeteket is kitalálhatnak, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük. Az akciófigura strapabíró anyagból készült, így a gyerekek sokáig élvezhetik a vele való játékot.
A figura ideális ajándék lehet a DC-képregények és rajongóinak és a gyűjtőknek. Webáruházunkban további DC akciófigurák is kaphatók, így a gyerekek az egész szuperhőscsapatot és ellenségeiket is összegyűjthetik.
A figura mérete: 30 cm
A "DC Comics - Cyborg akciófigura, 30 cm" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

DC Comics - Cyborg akciófigura, 30 cm

DC Comics - Cyborg akciófigura, 30 cm

6 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.