Fisher-Price - Esőerdős babafoglalkoztató

Fisher-Price - Esőerdős babafoglalkoztató
37 590 Ft
+752 hűségpont ajándékba - Részletek...
2 éves kor alatt
72566
Az esőerdő jó móka. Tele van kedvesebbnél-kedvesebb állatokkal, akik szívesen vállalják, hogy lekötik a legkisebbek figyelmét és meg is mozgatják őket. A Fisher-Price esőerdős babafoglalkoztatójában zene, fények és izgalmas hangok jutalmaznak minden ugrást.
A forgó beülő rész 360 fokos hozzáférést biztosít a babának a játékokhoz és állatokhoz, elérheti a puha majmokat, pörgettyűket, kapcsolókat, gyöngysort, tükröt és még sok minden mást. A három fokozatban állítható magasságnak köszönhetően hosszú időre jó móka marad az elérés, a megragadás és az ugrálás.
A játék könnyedén tisztítható és könnyen tisztán tartható.
Figyelem! A játékot csak olyan gyermekek használhatják, akik segítség nélkül tudják tartani a fejüket és még nem tudnak járni vagy kimászni a termékből.
Maximális terhelhetőség: 11,3 kg
A Fisher-Price márkájú "Fisher-Price - Esőerdős babafoglalkoztató" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 2 éves kor alatti gyermekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Fisher-Price

Fisher-Price - Esőerdős babafoglalkoztató

Fisher-Price - Esőerdős babafoglalkoztató

37 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.