NERF - Elite 2.0 Shockwawe RD-15 kilövő

NERF - Elite 2.0 Shockwawe RD-15 kilövő
Készítsétek el a Nerf Elite 2.0 robbanókészleteiteket a játékstratégia optimalizálása, valamint a taktikai teljesítmény és rugalmasság érdekében! A Nerf Elite 2.0 Shockwave RD-15 fegyver testreszabási képességekkel rendelkezik, amelyek magukban foglalják a három taktikai sínt és az állomány rögzítési pontját a csatához való felkészüléshez. Ez a szivattyúval működő kilövő rendelkezik egy 15 lövedékes forgó dobbal az ellenfelek legyőzéséhez. Húzzátok hátra az alaplapot, és húzzátok meg a ravaszt a lövedék felszabadításához, vagy tartsátok lenyomva a ravaszt, és mozgassátok tovább a csúszkát, hogy mind a 15 lövedéket ellőjétek.
A NERF márkájú "NERF - Elite 2.0 Shockwawe RD-15 kilövő" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 8 és 15 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
NERF
inkább fiúknak
66285
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
NERF - Elite 2.0 Shockwawe RD-15 kilövő
NERF - Elite 2.0 Shockwawe RD-15 kilövő

NERF - Elite 2.0 Shockwawe RD-15 kilövő

11 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.